maanantai 3. tammikuuta 2011

Alkakoon tästä :)

Hiukan itsestäni: Olen 26v toistaiseksi, pitkä, kiva, aikamoinen lörppö.. Tykkään kaikesta hyvästä, oli se sitten ruokaa, juomaa, viiniä, viskiä, olutta, suklaata, olotilaa kropassa..

Blogissa ajattelin, kertoa omista kokemuksista, hyvistä, huonoista, karpista, viini löydöistä, onnistuineista oluista, yhdistelmistä ja resepteistä. Kaikessa on syytä ottaa huomioon, että mittasuhteet ovat aina erittäin epäsuhteellisen suhteellisia ;) Toiselle pippurinen, ei aina ole sitä.. Reseptejä joita löydätte täältä, tulee kokeilla seikkailumielellä! Ei ole mittoja, koska mausteet yms. ovat aina erilaisia, eri vahvuisia... Kokeile, maista, maista, maista, tee oman suusi makuista. Toinen nyt vaan tykkää äidistä, ja toinen tyttärestä, en ota kantaa kummasta itse ;D

Tavoitteena noudattaa karppaus ruokavaliota, ei pingottaen, mutta parhaansa tehden, elimistöä kuulostellen. Resepteissä tullee korotustumaan vähä hiilihydraattinen ja runsasrasvainen reseptistö. Mukana on varmasti muilta lainattua/muokattua, mutta yritän muistaa alle merkitä kiitokset, keneltä on tullut idea, tai reseptin juuri. Paljon kuitenkin kokeilen, kerron sitten onnistuneista ja epäonnistuneista jutuista täällä! Kaikkea pitää kokeilla, mutta kerta riittää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti