torstai 7. huhtikuuta 2011

Herkku kanasalaatti

Kanasalaattia, johon on yhdistelty ideoita mm. amarillon kanasalaatista, joka joskus oli hyvä, mutta pilasivat tölkkiananaksella!!!! Ravintolassa en kuvittele maistavani del paso ananaspaloja :P No okei itekin käytin tölkkiananasta kun ei parempaa ole, mutta eipä maksanutkaan 14e..



Salaatti pohjalle:
- Keräsalaattia
- 1 Tomaatti
- Kurkkua
- Avocadoa
- Ananasta, tuoretta jos on, hätätapauksessa tölkistä..
- Raejuustoa
- Punasipulia

Asettele salaatit pohjalle ja muut ainekset päälle kivan näköisesti, avocadoihin ripsasin vähän herbamarea, lisäksi oliiviöljyä ja valkoista balsamicoa päälle. Lopuksi ripaus chilisuolaa koko komeuden päälle.

Marinoimattomat kariniemen filesuikaleet paistoin kookosöljyssä ja punaisessa curryssa, mausteeksi vaan suolaa ja sitruunapippuria.

Kastike mikä näkyy vihreässä kipossa on tarkoitettu kanojen päälle ja sisältää seuraavat ainekset:
- Majoneesia
- Ketsuppia
- Paholaisen hilloa
- Pieni liraus ananasmehua purkista
- Suolaa ja mustapippuria

Kastike sopi muuten loistavasti kanan päälle, jostain jenkeistä tulee tuo ketsupin ja majoneesin sekoitus, mutta pienellä virityksellä sai mieleisensä makulisän ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti