keskiviikko 1. elokuuta 2012

Emäskuurin loppu :)

Puoli kiloa päivässä, ts. 1,5kg päivässä


Kuurin päättymisestä on jo vierähtänyt tovi, mutta pieni yhteenveto hyvistä puolista. 8 päivään asti pysyin tiukasti sovituissa rajoissa. Illalla päätin kuurin kana caesar salaattiin ja kuivaan valkoviiniin.

Kuurista jäi jälleen kerran hyvä fiilis, toki se on rankka ja mittaa oman pään tilaa, mutta palkitsee! Olo kevenee ja elimistöstä poistuu mörköjä, ainakin alkuviikon olosta päätellen jotain synkkää sieltä lähti. Aiemmista päivityksista voi katsoa reseptejä ja vinkkejä, alla karkeasti lueteltu mitä söin, ruoat ovat kotona syötyjä, päälle lounaat ja muut ulkona syödyt rehut. Ei ole mahdotonta yhdistää työssä käyntiin, mutta vaatii vaivaa, suurimmasta osasta kauppoja saa erilaisia salaatteja ym. mukaan.
Kuurin tuttu kaveri joka aamulta, rypsiöljy.

Kukkakaali 1,6kg
Parsakaali  1kg
Varhaiskaali 0,7kg
Avocado 1kg
Rypsiöljy n. 8dl
Tomaatti 2kg
Kurkku 2kg
Paprika 0,7kg
Porkkana 2kg
Lisäksi erilaisia öljyjä, siemeniä, salaattia, vähän greippiä ja appelsiiniä sekä n. 3-4 litraa vettä päivässä.

Paino tippui kuurin aikana n. 7kg, eikä nälkää tarvinnut nähdä missään vaiheessa. Ehkä annosten koosta johtuen paino ei enempää tippunut. Paino tasaantunut lähes samoihin missä oli ennen kuuria, ensimmäisen päivän aikana tippui turvotusta melkein 4kg ja nyt ollaan suurinpiirtein siinä takaisin. Edellisistä kerroista painoa jäi myös pysyvästi pois, nyt ei tosin kauheasti ollut mitä lähteä, eikä painonpudotus ollut millään tavalla tavoite.

Äiti veti kuurin myös kohtuullisen tiukasti, joi vähän kahvia, lohta ym. maltillisilla lipsumisilla ja ilmoitti voineensa paremmin kuin aikoihin. Jotain totuuden siementä emäs-happotasapainossa on! Eihän tuota jatkuvasti pysty vetämään ja lihansyöjänä en edes halua! Mutta pienellä tarkastelulla olon saa kyllä pysyvästi paranemaan. Omalta kohdalta tiedän, että sokeri, vaalea vilja sekä hiiva on pahasta. Näitä edellä mainittuja kun vältän, voin huomattavasti paremmin. Jos mahavaivoja on usein, suosittelen kokeilemaan, ei siinä kuole vaikka välillä tuntuukin pahalta ;D

Kana-pekonisalaatti



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti