perjantai 22. kesäkuuta 2012

Hyvää juhannusta citygrillauksen merkeissä

No tässähän kävi nyt niin, että grilliä ajetaan kovaa vauhtia onnistuneesti sisään kerrostalon parvekkeella ;D Grillistä edelleen pelkkää hyvää sanottavaa, nyt täysimittaisessa käytössä koestettu ja hyvin paistaa. Erityishuomio hyvään parilaritilään, useampaa isoa grilliä käyttäneenä, parila on se ainoa kunnollinen. Pelkällä metallilevyllä kiehauttaa vain mehut lihasta ulos, toki voi vihanneksia esim grillata hyvin.

Masut täynnä, aurinko paistaa ja juomat eivät lopu ;)

Ateriana oli Partasen possua, pakko kyllä antaa pisteet Partasen lihatukulle, laadukasta lihaa ja hyvä marinadi! Lisukkeena uusia perunoita, salaattia ja kasvisnyytit.

Nyyteissä sisältönä tällä kertaa:
Paprikaa
Herkkusieniä
Kevätsipulia
Kesäkurpitsaa
Ja mausteina balsamicoa, sormisuolaa, hunajaa ja nokare voita.


Pilko juurekset isohkoiksi palasiksi, lisää mausteet ja kääri folioon. Nyytit olivat grillissä saman ajan kuin uudet perunat kypsyivät, eli n. 20min. Jos haluaa purutuntumaa vihanneksiin, niin riittää varmasti 10min, kun sipulintuoksu tulee grillistä, alkaa olla valmista. Mutta pehmeänä erilainen ja oikein toimiva yhdistelmä.

Hyvää Juhannusta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti