lauantai 28. tammikuuta 2012

Emäskuuri etenee ja päivät 4-6

En tiedä johtuuko talvesta vai mistä, mutta olo on ollut edellistä kertaa voipuneempi. Erona viime kertaan, en ole juonut maitolasillista öljyä aamupalaksi, vaan oliiviöljyä n. ruokalusikallisen aamulla, lisäksi päivän mittaan ennen ateriaa. Mahan toiminta ei ole kauhean hyvin parantunut, joutuu ehkä matkustamaan lekurille, ei se ainakaan viljasta, alkoholista tai sokerista johdu :P

Lämmin juuressalaatti:
2 Porkkanaa raasteena
Pala keräkaalia suikaleina
Pieni sipuli kuutioina
Oliiviöljyä
1 appelsiini fileroituna, kuutioi fileet ja purista mehu räippeistä raasteen sekaan. Paista ensin sipulia hetki öljyssä, tämän jälkeen lisää raasteet wokkiin ja lämmitä, lopuksi lisää appelsiinin palat sekaan ja pyöräytä hetki. Kyseessä on periaatteessa aurinkosalaatti, mutta ilman majoneesia ja lämmitettynä. Ideana ei ole siis kypsentää porkkanaa ja kaalia, vaan lämmittää. Mausteeksi laitoin ripauksen chilia ja paprikaa.

Tämän päivän vielä jatkan, jos ei ala parannusta olossa tuntumaan, alan palauttamaan normaaliin ruokavalioon. Toivottavasti ainakin kuonat olisi lähtenyt liikkeelle, lisäksi mahan toimintaan odotan parannusta. Viimeks lopetin kuurin bratwurstilla ja oluella, ei kauhean kauaa edut ja hyödyt pysynyt..

Mutta jos haluaa kokeilla omat arvonsa elämässä, mielestäni tämä dieetti toimii loistavasti. Mitä olen kaivannut tämän vajaan viikon aikana: Lihaa, kahvia, leipää.. Alkoholi tulee jossain kaukana muiden takana, toki ensi viikonlopun punaviini jo pyörii mielessä, hauska nähdä, onko reilussa kuukaudessa makuaistissa ja tuntemuksissa tapahtunut jotain muutosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti