torstai 13. lokakuuta 2011

Jauhelihapataa avec champignons

Jauhelihapata sienillä ja omatekoisella tomaattikastikkeella. Niin helppo tehdä itse, pikkuisen aikaa, vaivaa ei juurikaan ja maukasta. Tokihan purkista se tomaattikastike tulee helposti :P



Tomaattikastike:
2 Kypsää tomaattia kuutioina
1 Keltasipuli
2 Valkosipulin kynttä
2rl tomaattipyrettä
Oreganoa
Oliiviöljyä kattilan pohja peittoon
Suolaa
Ripaus sokeria

Kuullota sipulia, valkosipulia ja oreganoa kattilassa hetki ja lisää sekaan tomaatit ja tomaattipyre. Anna kiehua n. 30min, lisää tarvittaessa tilkka vettä.

400g Jauhelihaa
1 Porkkana kuutioina
4 Herkkusientä
1 Punasipuli
Suolaa
Loraus soijaa
Mustapippuria
Valkopippuria
Chilijauhetta

Paista kuumalla pannulla öljyssä paloiteltuja sieniä ja punasipulia hetki, lisää tomaattikastikkeen sekaan. Lisää samaan aikaan porkkanakuutiot joukkoon. Paista jauheliha kuumalla pannulla ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kaikki ainekset ja anna hautua hetki, lisää soijaa ja chiliä maun mukaan.

Tarjoile vihanneksien, pastan tai vaikka perunan kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti