perjantai 30. syyskuuta 2011

Kana & kasviswok

Perjantai pläjäys, harvinaisen onnistunut sellainen. Saattaa sisältää hieman thaivaikutteita, vaikken oo siellä koskaan ollutkaan..


350g Marinoimattomia kanan filesuikaleita
Parsakaalia
Kukkakaalia
Porkkana
Keltasipuli
1 Valkosipulin kynsi
1rl Punainen thai curry tahna
Loraus kermaa
1tl Jamaican style hot sauce(pieni savuisuus maussa, toimii ja aika hot)
1rl Kana fondia
2rl kookosöljyä

Kuumenna pannulla kookosöljy, lisää pannulle currytahna ja paista kanoihin ruskea pinta. Lisää hot sauce ja fondi, sekoittele ja lisää loraus kermaa. Anna kiehua ja nosta liedeltä sivuun.

Kuumenna öljy wokissa ja lisää pilkotut vihannekset. Wokkaile pikkuisen väriä pintaan ja kaada sen jälkeen kana ja kastike pannulta sekaan. Anna kiehua hetki, lisää loraus hunajaa ja tarkista maut.

Nauti silleensä, tai riisin kanssa, toimii jompsin kumpsin. Erittäin onnistunut wok maultaan, älä pilaa kasviksia ylipaistamisella!!

Tulisuus: **

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti