sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Golfmatka Puolan Sand Valley resortiin.

Kevään aloitusreissu Puolaan, osa porukasta oli jo kerran aiemmin käynyt paikassa, itselle kyseessä oli ensimmäinen kerta. Reissua varjosti oman kyynerpään vamma, joka onneksi luovutti ensimmäisen kierroksen puolessa välissä. Siihen asti räpelsin tuen kanssa, sen kun heitti pois niin johan sai taas lyödä normaalisti. Pakko kyllä myöntää, että söi isoa miestä lyödä palloa kuin neiti! 1 ja 2 päivän draivien mitoissa eroa n. 150 metriä!




Mutta itse kohteesta, suomalaisten veljesten johdossa oleva kohtuullisen uusi kenttä http://www.sandvalley.pl/fi/. Kenttä takatiiltä vähintäänkin haastava, etutiiltä täysin erilainen. Tarjoaa haasteita ja samalla myös helppoa nautintoa. Pelialue siistissä kunnossa, kentän ulkopuolinen osa toteutettu pääasiassa wasteland tyylisesti, eli luonnollisia bunkkereita kentän reuna-alueet. Tulevaisuus näyttää millaisessa kunnossa pysyvät, tänä keväänä ainakin oli ilo pelata, kuularuiskukin löytää pallonsa ;) Haasteet tuovat mielekkyyttä, kunhan pallot ei huku apilaan!

Ilmat osuivat jokseenkin täydellisesti, kuin nenä päähän, olimme matkalla 27.4-2.5. Osuimme n. viikon mittaiseen hellejaksoon, jossa viimeiseinä päivänä startin ollessa klo 07 JOUTUI laittamaan pitkät housut! Kentällä oli hyvin tilaa, puolalaiset eivät kauheasti vielä golfaa, ei ajanvarauksia, suoraan tiille aamulla..



Kentällä on par 3 kenttä ja täysi 18 reikäinen hyväkuntoinen kenttä, jonka greenit varsinkin nopeiksi leikattuina saattavat aiheuttaa lievää ärtymystä, sen verran kumpua löytyy.. Hyvät harjoittelualueet ja sovittavissa olevat diilit tarjoavat loistavan kaudenavaus kohteen!

Majoitus oli suoraan kentän vieressä olevissa täysin varustelluissa taloissa. Taloissa kaikki mukavuudet ja pihassa lämmitetty uima-allas. Taksi kylille ja ruoanlaittoa omassa porukassa, taksi maksoi edestakaisin n. 10e ja muutenkin maan hintataso on vähintäänkin houkutteleva. Siihen kun yhdistää 1h 20min suorat lennot ja nouto kentältä kohteeseen.. Muutenkin paikka kentän vieressä mahdollistaa himogolfareille 2 kierrosta ja halukkaikkaille altaalla makoilua ensimmäisen kierroksen jälkeen ;)



Kiitoksia loistavasta reissusta Tapanille järjestelyistä ja seurasta Jasmiina, Aleksi, Pekat 1 ja 2, Jampe ja Virtaset. Todennäköisesti tulemme menemään uudestaan ensikeväänäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti