sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Tulista ananaskanaa.

Väsähtänyt sunnuntai, mutta päivämäärät tuli vastaan niin piti jotain kehittää kanoista. Nyt voisin melkein luvata olla ostamatta enää valmiiksi marinoituja lihoja..



500g Kanaa suikaleina tai fileinä(pintamarinoitu osoitti taas kerran, että au naturel kana se vaan on parempaa)
2dl Kookoskermaa
1dl Ruokakermaa
Puolikas ananas kuutioituna
3rl Currya
2tl Poppamiehen tuli ja leimaus kastiketta
Kookosöljyä paistamiseen
Suolaa

Lisää kattilaan kookoöljy ja curry ja paista hetki. Paista kuumalla pannulla kanat kattilaan ja lisää sekaan loput ainekset. Anna kiehua vähintää 30 min, jotta ananaksesta irtoaa makeutta kastikkeeseen. Tarkista maut ja tarjoile esim riisin kera.
Oli hämmentävää kookoskermaa, ei maistunut pätkääkään kookokselta. Etten ihan makuyhdistelmän toimivuutta voi taata, tällee maistui hyvälle, uskoisin kyllä kookoksen sopivan myös, ehkä se oli se puuttuva tekijä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti