tiistai 1. maaliskuuta 2011

Possun pippuripihvi uunijuureksilla.

Pitihän se kokeilla uusia terveellisempiä rypsipossuja, pakko kyllä myöntää, että oikein maukasta ja mureaa lihaa! Rypsiporsaan pippuripihvi ulkofileestä, sopivasti rasvaa ja mehukasta, lisukkeena kermapippuri soosi ja uunijuurekset.



Juurekset:
- 1 Porkkana
- 1 Sipuli
- 1Peruna
- Hunajaa
- Suolaa
- Balsamico

Pilko juurekset vuokaan, lorauta hunajaa, suolaa ja tilkka balsamicoa päälle. Paista uunissa n. 200 asteessa 30min/näyttää hyvältä.

Pihvit
- Hk rypsiporsas pippuripihvi
- 1dl ruokakermaa
- 1/2 purkkia creme fraiche
- Pippuria
- Sokeria
- Kasvisfondia
- Sitruunan mehua

Paista pihvejä kuumalla pannulla n. 2min per puoli, tämän jälkeen lisää kerma ja creme fraiche. Lisää mausteita maun mukaan, tasoittele maku hyväksi sokerilla ja sitruunalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti