Pitihän se kokeilla uusia terveellisempiä rypsipossuja, pakko kyllä myöntää, että oikein maukasta ja mureaa lihaa! Rypsiporsaan pippuripihvi ulkofileestä, sopivasti rasvaa ja mehukasta, lisukkeena kermapippuri soosi ja uunijuurekset.
Juurekset:
- 1 Porkkana
- 1 Sipuli
- 1Peruna
- Hunajaa
- Suolaa
- Balsamico
Pilko juurekset vuokaan, lorauta hunajaa, suolaa ja tilkka balsamicoa päälle. Paista uunissa n. 200 asteessa 30min/näyttää hyvältä.
Pihvit
- Hk rypsiporsas pippuripihvi
- 1dl ruokakermaa
- 1/2 purkkia creme fraiche
- Pippuria
- Sokeria
- Kasvisfondia
- Sitruunan mehua
Paista pihvejä kuumalla pannulla n. 2min per puoli, tämän jälkeen lisää kerma ja creme fraiche. Lisää mausteita maun mukaan, tasoittele maku hyväksi sokerilla ja sitruunalla.
Juurekset:
- 1 Porkkana
- 1 Sipuli
- 1Peruna
- Hunajaa
- Suolaa
- Balsamico
Pilko juurekset vuokaan, lorauta hunajaa, suolaa ja tilkka balsamicoa päälle. Paista uunissa n. 200 asteessa 30min/näyttää hyvältä.
Pihvit
- Hk rypsiporsas pippuripihvi
- 1dl ruokakermaa
- 1/2 purkkia creme fraiche
- Pippuria
- Sokeria
- Kasvisfondia
- Sitruunan mehua
Paista pihvejä kuumalla pannulla n. 2min per puoli, tämän jälkeen lisää kerma ja creme fraiche. Lisää mausteita maun mukaan, tasoittele maku hyväksi sokerilla ja sitruunalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti