sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Pippurista nautaa lantturanskalaisilla

Pippurista naudansuikalekastiketta, lantturanskiksilla. Ensimmäistä kertaa tuli kokeiltua lantturanskalaisia ja pakko sanoa, ettei ne aivan voita kyl perunaa :P Hyviä tosin olivat, kannattaa ainakin kokeilla!



Kastike:

- 400g Naudan paistisuikaleita(Snelmanin mainostettuja, enpä osta kyllä enää, sitkeitä ja sylkäisivät nesteet heti ulos..)
- 1 Shalottisipuli
- 1/2 3 Pippurin tuorejuustoa
- 1/2 Purkki kermaa
- 1 Valkosipulin kynsi
- Voita paistamiseen
Mausteet:
- Suola
- Pippuri
- Soija
- Ripaus sokeria

Ruskista lihat voissa ja lisää sipuli ja valkosipuli. Paista kunnes ovat ruskistuneet ja mausta liha. Lisää kerma ja tuorejuusto.

Lantturanskalaiset höyrytin ensin 1min mikrossa, sen jälkeen pyöräytin öljyssä, suolassa ja pippurissa. Paistoin 220 uunissa 25min, olisi riittänyt vähän lyhyempikin aika ja esikypsennyksen tarpeellisuudesta en ole ihan varma.. Grillimaustetta uunista tulon jälkeen ja ääntä kohti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti