sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Grillikauden avaus! Kanavihannesvartaita

Eilen tuli sitten pienellä porukalla avattua grillauskausi, pakkasta illalla ehkä 5-10 astetta :) O-grill kupugrilli toimi kuin kesällä, ei ongelmia. Itsemarinoituja kanoja ja kasviksia vuorotellen vartaaseen ja loistavaa tuli.


Punaista paprikaa palasina
1 Sipuli palasina
Kesäkurpitsaa itketettynä ja siement poistettuna
560g Kananrintafileitä, maustamattomia.

Marinadi:
3rl Öljyä
1rl Soijaa
Loraus Sitruunanmehua
1tl Curryjauhetta
1tl Punaista currytahnaa (kaupan)
2rl Mangochutneyta(löytyy blogista ohje)
1rl Paholaisenhilloa

Sekoita marinadi kulhoon ja tarkista maku, soijan kanssa tarkkana, että  maistuu muutkin maut. Anna kanojen marinoitua n. 1 tunti. Tämän jälkeen kasaa puutikkuihin vuorotellen kanaa ja kasviksia, tästä setistä tuli 7 kpl vartaita ja 3 henkilöä söi hyvin. 

Käsittämättömän mehukkaita tuli, en tiedä johtuiko pakkasesta vai mistä, mutta grillissä noin mehukkaana en ole saanut kanaa pysymään. Tai sitten vihannekset pitivät mehut sisällä, grillatkaa talvella, maistuu pitkästä aikaa taivaalliselta ;)

2 kommenttia:

  1. Aivan älyttömän hyvännäköistä ,suorastaan kidutusta mun silmille :D

    VastaaPoista
  2. No kyllähän tuota voi popsia siekin, kasviksia ja kanaa! ;)

    VastaaPoista